fbpx
‘gazarcheta.bg’‘valq i hristina’‘gazarcheta.bg team’ 'dve momicheta pred magazin gazarcheta.bg'

Обличаме децата със любов. И нашите, и вашите! В Gazarcheta.bg подбираме внимателно всяка дреха и аксесоар

2019-06-11 Gazarcheta.BG 5,230 прегледа
Ние сме 2 млади майки с по 2 малки деца.

Представяте ли си колко ги обичаме? Да, толкова, и даже малко повече.

'Malkite Gazarcheta' 'malkite gazarcheta pred showroom gazarcheta.bg'

Ако не вярвате – питайте двамата татковци. Ето ги – кимат одобрително с глави. А представяте ли си как всеки ден искаме нашите 4 деца да изглеждат добре? Да са облечени в модни, красиви и удобни бебешки и детски дрехи и обувки. Които ние, двете майки, лично сме подбрали, проверили и одобрили. Сега си представете цял онлайн магазин с такива дрехи и аксесоари. Това е Gazarcheta.bg.

Обличаме децата с внимание и любов.

И така – вече 2 години. Започнахме, след като се появиха вторите ни деца – Кристиян и Теодора. Вече имахме опит с Александър и Ема. Знаехме колко трудно се намират детските дрехи, които искаме. А ги търсихме, дълго и упорито. Отне ни доста време (и доста средства), да открием подходящите дрешки – като материя, качество, удобство. Бавно, по трудния начин, намерихме, проверихме и одобрихме точните марки, модели, производители. И децата ни засияха.

Бяхме щастливи майки, другите също поискаха.

Открихме добрите детски дрешки с добрите цени. Личеше ни по усмивките. Другите момичета, с колички и деца на ръце ни гледаха и питаха – с погледи и с думи. Между майките всичко се споделя, и всичко се разбира. Първо – на живо, после – по телефона и онлайн. И ние споделяхме, показвахме децата си и дрехите им, обяснявахме. После, разбира се, някои познати майки също поискаха такива хубави маркови дрешки с хубави цени. Роди се идеята Gazarcheta.bg.

Първо помагахме, после складче, и хоп – онлайн.

Понеже сме добри приятелки, започнахме да подбираме модни и красиви дрешки по поръчка на наши приятелки. Цените вече ги бяхме проверили, те бяха добри за всички. Приятелките ни бяха много доволни. И, естествено, показваха добре облечените си деца на техните си приятелки. Които, разбира се, после се обаждаха и идваха при нас – и те да си поръчат дрешки. С времето, започнахме да поддържаме по-търсените неща в наличност.

Gazarcheta.bg започна като малко квартално складче.

Майките идваха, разглеждаха, харесваха и взимаха. Често водеха с тях децата си, за да ги направят „На мама гъзарчето!“ още на място. Понякога идваха с бабите, отвреме-навреме – и с някой татко. Всички харесваха дрешките. И, покрай харесването, питаха за други неща. Развихме „асортимента“. Добавихме аксесоари и пелени. Растяхме. Грижихме се едновременно за 4-те ни деца, и за общото ни „чедо“ – магазина, който създадохме.

Днес вече сме и онлайн, но все така същите.

Ние – младите майки Валя и Христина, създадохме Gazarcheta.bg, защото обичаме децата. И нашите, и Вашите. Обичаме да ги обличаме. А Вас – родителите, да правим щастливи и доволни. Много ни радват думите Ви: „Колко се радвам, че ви открих“ и „Предлагате страхотни дрешки“. А някои направо ни трогват: „Човек, и добре да живее, все някога стига до вас“, или „Вие сте ми като МОЛ, идвам на разходка, а не мога да си тръгна с празни ръце“.

Благодарим Ви, приятели и фенове на Gazarcheta.bg!

Ваши Валя и Христина,
майки на Александър, Ема, Кристиян, Теодора,
основателки и мениджърки на Gazarcheta.bg

Етикети: , , ,