fbpx
Covid 19-заедно можем повече

Covid 19 – заедно можем повече

2020-11-27 Gazarcheta.BG 1,444 прегледа

Скъпи приятели.

Във връзка с усложнената ситуация около разпространението на Covid-19 и липсата на предпазни средства в голяма част от болниците в България, ние от екипа на Gazarcheta.bg взехме решение с Ваша помощ да помогнем.

До нас стигна призив за помощ и дарение от една от българските болници, която има недостиг на лични предпазни средства. По тази причина открихме сметка, по която всеки, който има желание и възможност би могъл да преведе парична сума и със събраните средства да им помогнем със закупуване на необходимите за тях защитни средства. При всяка покупка ще бъде обявявана похарчената сума и какво е закупено с тях. Ще публикуваме също и редовни данни за събраните средства. Ще бъдем прозрачни за Вас, защото нашето единствено желание е да помогнем с Ваша помощ. Знаем, че заедно можем да помогнем, вече веднъж ни го доказахте.

Свързахме се и с вносител на маски, дезинфектанти, ръкавици и други предпазни средства, който се съгласи да подкрепи тази кауза, като се включи с набавянето на необходимите средства на доставна цена и да дари допълнително каквото е необходимо.

За да бъдем още по-прозрачни, ще приложим и призива на болницата, която избрахме за старт на кампанията.

 “МБАЛ-Добрич” АД отправя призив към гражданите и фирмите в областта в усложнената обстановка, с молба да подпомогнат дейността на лечебното заведение с дарения. Необходими са ръкавици с номера S, М и L, маски, дезинфектанти, спирт, защитни гащеризони. Желаещите да помогнат, могат да закупят предпазните. За всяко дарение ще има строга отчетност. „МБАЛ-Добрич” АД с адрес: гр. Добрич, 9300 Бул.”Независимост” № 1; ЕИК 124141302; ДДС № BG 124141302. Изпълнителен директор : Д-р Георги Митков Желязков. „МБАЛ- Добрич” АД благодари на всички за съпричастността!

 

Ние от Gazarcheta.BG решихме да открием дарителска банкова сметка, която ще бъде използване само и единствено за целта на дарителската кампанията.

 

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:  „ВалеХрист” ООД
IBAN:  BG21RZBB91551012719076
BIC/ CODE:  RZBBBGSF 
Райфайзенбанк (България) ЕАД  клон София

 

При достатъчно събрани средства и изпълняване нуждите на “МБАЛ-Добрич”, средствата и кампанията ще се пренасочат към други държавни болници в нужда!

Целта на каузата не е обвързана с покупки.

В официалната Facebook страница на каузата (Covid 19 – заедно можем повече) може да проследите актуална информация за набраните средства по дарителската сметна на Gazarcheta.BG

 

Заедно можем повече!

Бъдете здрави.

Етикети: , , ,