fbpx
'detsata na gazarcheta.bg' 'nov-jivot-nova-dreshka' 'iniciativata na gazarcheta.bg'

Нежна грижа за всяко бебе от Gazarcheta.bg и Rach Подкрепете инициативата ни „Нов живот – нова дрешка“

2019-06-12 Gazarcheta.BG 5,890 прегледа
Всяко бебе заслужава най-доброто.

Още от първия миг, още от първия ден. Включително – първите дрешки, в които го обличат. И първото спално бельо, в което го слагат да легне. Те се осигуряват от родилното отделение, когато раждането е в българска държавна болница. Тогава бебешките дрешки и спалното бельо, най-често, се преживели много цикли „използване – подмяна – пране – използване – …“. Затова ние, от Gazarcheta.bg, решихме да започнем промяната.

Нови бебешки дрешки и ново спално бельо.

От това имат нужда родилните и неонатологичните отделения в българските държавни болници. В Gazarcheta.bg го знаем от личен опит, като майки на 4 деца. Затова ни беше лесно да се вдъхновим и да формулираме новата ни кауза „Нови дрешки и ново спално бельо за българските бебета“. Записахме я на един лист, за да можем да я обмислим. И колкото повече я гледахме, толкова повече се запалвахме по нея. И го измислихме.

Създадохме инициативата „Нов живот – нова дрешка“.

Сега я представяме на всички клиенти, приятели и фенове на Gazarcheta.bg. Много искаме да запалим и вас, за да ни подкрепите. Инициативата вече има своя желан партньор, в лицето на Rach. Заедно сме готови да създадем и предоставим първите 150 комплекта бебешки дрешки и бебешко спално бельо. Решили сме, с вашата безценна помощ, да ги дарим на Първа специализирана акушеро-гинекологична болница (ПСАГБАЛ) “Света София”.

Как да се включите в инициативата „Нов живот – нова дрешка“ на Gazarcheta.bg и Rach?
  • Вдъхновете се от каузата „Нови дрешки и спално бельо за българските бебета“;
  • Изберете продукт с марка „Rach и го поръчайте онлайн – на Gazarcheta.bg, или в нашия Шоурум – гр. София, жк „Дружба 2“, бл. 284, до вх. В;
  • Ние предоставяме цялата печалба от Вашата поръчка за каузата;
  • Със събраните средства, фирма Rach създава, по стандарт и с най-качествените материали, специалната серия бебешки дрешки и бебешко спално бельо;
  • Щом всички необходими средства бъдат събрани, готовите ушити 150 комплекта ще бъдат дарени официално на ПСАГБАЛ “Света София”.
Разчитаме на всеки един от вас за каузата.

Каним Ви да подкрепите инициативата „Нов живот – нова дрешка“ на Gazarcheta.bg и  Rach. Нашата цел е в нея да обхванем колкото може повече родилни отделения в държавните болници на България. А защо не и всички? Сигурни сме, че заедно можем да го направим.

Благодарим Ви, приятели и фенове на Gazarcheta.bg!

Ваши Валя и Христина,
майки на Александър, Ема, Кристиян, Теодора,
основателки и мениджърки на Gazarcheta.bg

Rach е български производител на чудесни бебешки и детски облекла. Работим заедно повече от година. Влюбихме се в техните дрехи, още щом ги видяхме. С удоволствие ги споделяме с вас. Отново и отново, всеки път. Удоволствието Rach…

Етикети: , , , ,