fbpx
Дарителска Инициатива

Вече са събрани по-голямата част от средствата

2019-12-19 Gazarcheta.BG 1,616 прегледа

Здравейте скъпи приятели,

Искаме с радост да Ви съобщим, че вече са събрани по-голямата част от средствата, необходими за изработването на детските комплекти и спално бельо, които ще предоставим на 1АГ „Света София“(бившата Тина Киркова). Необходимата сума за всичко е близо 6000 лв, а вече имаме събрани малко над 3000 лв.

Всичко това е благодарение на Вас и на това, че обличате Вашите малки #Gazarcheta в прекрасните дрешки на Rach. Дори вече една част от дрешките са готови. Както винаги материята и моделите са прекрасни, изключително меки и красиви.

Дарение Първа САГБАЛ „Света София”

Очакваме с нетърпение да направим заедно с Вас този малък подарък за бъдещите бебчета, които ще се родят в тази прекрасна болница.

Отново благодарим на всички, които до този момент се включихте в нашата инициатива „Нов живот, Нова дрешка“, както и на тези, които тепърва ще се включите.

Повече за нашата кауза можете да научите в нашия сайт: gazarcheta.bg, в блога ни blog.gazarcheta.bg, във Facebook страницата на „Нов живот, Нова дрешка“, както и във Facebook групата ни Gazarcheta.BG.

YouTube video

Благодарим Ви, приятели и фенове на Gazarcheta.bg!

Етикети: , , , ,